viernes, 22 de mayo de 2015

CEVICHE DE CAMARON



INGREDIENTS:
2 kg de gambes                                                                                             
2 cebes                                                                                                       
1 pebrot                                                                                                         
2 tomàquets                                                                                                
10 llimones                                                                                                     
1 taronja                                                                                                       
Sal     
pebre    
1 manat de coriandre                                                                                     
Oli
                                                                              
PREPARACIÓ:
Primer es pelen les gambes i es posen en un bol. Es posen a bullir 3 tasses d'aigua i se les rosea per sobre de les gambes. Se li posa un rajolí d'aceita i un pessic de sal i pebre. S'esprem les llimones i es deixa adobar entre 30 i 60 minuts. Es fa una amanida de amb el tomàquet, la ceba i el pebrot en forma de mitja lluna, se li feta un raig d'oli i llimona. De remena tot i se li feta el suc d'una taronja espremuda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario